طرز تهیه بستنی خانگی: ۶ نوع بستنی خوشمزه که باید امتحان کنید

بستنی نوعی خوراکی منجمد است که به عنوان دسر یا میان‌وعده مخصوصا در روزهای گرم تابستان استفاده می‌شود. این خوراکی خوش طعم و مزه اغلب از محصولات لبنی مانند خامه و شیر تهیه می‌شود و با بعضی از میوه‌ها یا طعم‌های دیگر ترکیب می‌شود تا طعم لذت‌بخش‌تری به وجود بیاید. در حال حاضر، بستنی به خوراکی مورد علاقه‌ی بسیاری از آدم‌ها تبدیل شده‌است. البته خوب است بدانید که تهیه‌ی آن در خانه هم خیلی دشوار نیست. پس در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه بستنی خانگی را بدانید.

طرز تهیه بستنی خانگی بدون دستگاه بستنی ساز

رایج‌ترین راه طرز تهیه بستنی خانگی اغلب استفاده از دستگاه بستنی‌ساز است. با این حال، این دستگاه در بسیاری از خانه‌ها موجود نیست. اگر دستگاه بستنی‌ساز ندارید و می‌خواهید بستنی خودتان را با طعم و مزه‌ی دلخواه‌تان یا مزه‌ی مورد علاقه‌ی سایر اعضای خانواده تهیه کنید، می‌توانید این نوشتار را بخوانید. در این مطلب با چند بستنی آشنا می‌شوید که تهیه‌ی آن‌ها بسیار آسان است و البته مواد تشکیل‌دهنده‌ی آن‌ها می‌تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد. این هم از دستورالعمل‌ها و طرز تهیه بستنی خانگی که بسیار آسان است:
۱. ساده‌ترین بستنی با ۳ ماده‌ی تشکیل‌دهنده

– ۲ فنجان خامه‌ی زده‌شده

– ۱ قوطی شیرعسلی شیرین

– هر میوه یا چاشنی مورد علاقه‌تان

طرز تهیه بستنی خانگی میوه ای ساده

طرز تهیه بستنی خانگی بدون نیاز به یک دستگاه بستنی‌ساز در خانه بسیار ساده و آسان است. تمام کاری که باید انجام بدهید این است که همه‌ی مواد تشکیل‌دهنده را با هم ترکیب کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خمیر غلیظ و خامه‌ای آماده شود. سپس، می‌توانید آن را در یک ظرف بریزید و چند ساعت در فریزر بگذارید. بعد از گذشت این مدت می‌توانید از بستنی خودتان لذت ببرید. همان‌طوری که می‌بینید تهیه‌ی این بستنی برای همه‌ی ما واقعا آسان است.
۲. بستنی موز و نارگیل:

– موزهایی که از طول نصف شده‌اند

– پودر نارگیل

– بادام‌زمینی بوداده و خرد شده

– ۱۸۰ میلی‌لیتر شیر نارگیل

– ۱۵ گرم شکر

– کمی نمک

– چوب بامبو


با میوه‌هایی مانند موز و نارگیل، یک بستنی سالم و خوشمزه‌ی خانگی تهیه‌ی خواهید کرد. در یک کاسه‌ی کوچک، شیر نارگیل، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و این ترکیب را روی حرارت بگذارید تا جایی که شکر و نمک حل شوند. سپس آن را در یک کاسه‌ی آب یخ به مدت حدود ۳۰ دقیقه قرار بدهید تا این‌که سرد شود. در مرحله‌ی بعد یک ورق پلاستیکی را روی میز یا هر سطح صاف دیگری پهن کنید. تکه‌های موز را که از طول به دو نیم برش داده شده‌اند را روی ورقه‌های پلاستیکی قرار دهید و آن را تا کنید. با استفاده از یک گوشکوب کوچک آن‌ها را مسطح کنید.

پس از آن می‌توانید ورقه‌ی پلاستیکی را باز کنید و مخلوط شیر نارگیل را روی سطح موز بپاشید، سپس بادام زمینی برشته شده و خرد شده را روی آن بپاشید، دوباره مقدار بیش‌تری شیر نارگیل اضافه کنید تا باقی موزها را پوشش دهید. ورق پلاستیکی را تا کنید و همین روند را پشت موزهای مسطح تکرار کنید. آخرین مرحله استفاده از چوب بامبو در داخل موز و تا کردن ورق پلاستیکی است. آن را در فریزر بگذارید. پس از ۴ ساعت می‌توانید از بستنی‌تان لذت ببرید.


۳. بستنی چای سبز

– خامه‌ی زده‌شده

– ۳۰۰ گرم شیر عسلی شیرین

– ۳۰ گرم پودر چای سبز
طرز تهیه بستنی خانگی چای سبز

چای سبز به عنوان یک ماده‌ی خوراکی قدرتمند برای سلامتی شناخته شده‌است. این گیاه می‌تواند با شیر ترکیب شود و یک بستنی خوب با طعمی عالی به وجود بیاورد. این یکی هم دستورالعمل بسیار ساده و آسان دیگری برای تهیه‌ی بستنی در خانه بدون دستگاه بستنی‌ساز است که می‌خواهیم با شما به اشتراک بگذاریم. در مرحله‌ی اول، باید شیر عسلی شیرین، خامه‌ی زده‌شده و پودر چای سبز را در یک کاسه‌ی بزرگ با هم مخلوط کنید. دقت کنید که مواد را با سرعت کم مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم بروند. این کار حدود ۳۰ ثانیه طول می‌کشد و سپس به تدریج سرعت را در حد متوسط ​​افزایش بدهید تا مخلوط به اندازه‌ی کاستارد سفت شود. و پس از آن، فقط باید آن‌ها را در یک جعبه‌ی بزرگ بریزید، درش را بگذارید و آن به مدت حدود ۸ ساعت در یخچال بگذارید. حالا، بستنی سالم چای سبزتان آماده است. نوش جان!


۴. تجربه‌ی یک طعم عجیب و غریب با بستنی انبه و برنج چسبناک بخارپز شده


– ۱ انبه‌ی رسیده

– خامه‌ی زده شده۱۷۰ میلی لیتر

– شیر نارگیل ۱۰۰ میلی‌لیتر

– ۱۷۰ میلی‌لیتر شیر تازه

– ۱۳۰ گرم شکر

– یک کاسه برنج چسبناک

– کمی نمک

– ۱ قاشق چایخوری پودر وانیل

در مرحله‌ی اول، باید انبه و شکر را در یک مخلوط‌کن قرار دهید و خوب هم بزنید. آن‌ها را در قالب‌های بستنی بریزید و بعد در فریزر قرار بدهید. سپس نمک، شیر تازه، شیر نارگیل و نصف برنج چسبناک را در یک قابلمه بریزید. این ترکیب را روی حرارت کم بجوشانید. مخلوط را در دستگاه مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا پوره شود. حالا آن را در کاسه بریزید و کمی دیگر خامه‌ی زده‌شده، وانیل و باقی برنج بخارپز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به عنوان آخرین مرحله این مخلوط در قالب‌هایی که دارای انبه و شکر مخلوط شده هستند بریزید و آن‌ها به حدود ۷ تا ۸ ساعت قبل از خوردن در فریزر قرار بدهید.
۵. بستنی سرخ شده

– بستنی توت‌فرنگی، بستنی وانیلی یا هر بستنی دیگری که دوست دارید

– یک فنجان خرده نان

– یک عدد تخم‌مرغ

– روغن آفتابگردان یا هر روغن دیگر برای سرخ کردن

– ۲۰ میلی‌لیتر شیر تازه
طرز تهیه بستنی خانگی سرخ شده

Mango, Klebreis, Zitroneneis und Kokosmilch (Thailand)

پس از آن‌که بستنی مورد علاقه‌تان را انتخاب کردید، آن را به صورت گردالوهای کوچک دربیاورید و حدود یک ساعت در فریزر بگذارید. سپس، تخم‌مرغ و شیر را داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. بعد از یک ساعت، بستنی‌ها را از فریزر بیرون بیاورید و روی خرده نان‌ها رول کنید. سپس آن‌ها را در ترکیب تخم‌مرغ و شیر زده قل بدهید و دوباره در خرده‌های نان آن‌ها را بغلتانید. این عمل را حدود ۳ یا ۴ بار تکرار کنید و یادتان باشد که برای جلوگیری از ذوب شدن بستنی، باید خیلی سریع عمل کنید. بعد روی بستنی‌ها را پوشش بدهید و آن‌ها را در حدود ۲ یا ۳ ساعت در فریزر بگذارید. بعد از ۲ یا ۳ ساعت، می‌توانید آن‌ها را در روغن داغ با حرارت زیاد به مدت چند ثانیه سرخ کنید. پس از سرخ شدن بستنی‌ها از آن‌ها لذت ببرید.
۶. بستنی نعنایی

– ۲ زرده‌ی تخم‌مرغ

– ۱۰۰ میلی‌لیتر خامه‌ی زده شده یا خامه‌ی سنگین،

– ۲۰۰ گرم شیر

– ۳۰ گرم شکر

– ۳ قاشق غذاخوری شربت نعناع

– ۴۰ گرم شکلات تلخ

– ۴۰ گرم بادام هندی خرد شده یا هر مغز دیگری که دوست دارید


طرز تهیه بستنی خانگی نعنایی

در مرحله‌ی اول، باید قالب‌های بستنی را به مدت ۳ ساعت درون فریزر قرار دهید. حالا می‌توانیم تهیه‌ی بستنی نعنا را شروع کنیم. ابتدا زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر را در یک کاسه بریزید و ترکیب را هم بزنید. شیر را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کف روی آن پدیدار شود. مخلوط تخم‌مرغی را به آرامی به ترکیب اضفه کنید. گام بعدی این است که ترکیب را درون یک قابلمه‌ی کوچک بریزید و روی حررات پایین بگذارید، خوب هم بزنید و اجازه ندهید که تخم‌مرغ ببندد. این عمل را تا زمانی که احساس می‌کنید که مخلوط شیر و تخم‌مرغ کمی سفت شده‌است انجام بدهید و بعد می‌توانید شعله را خاموش کنید. پس از آن، منتظر بمانید تا مخلوط خنک شود، می‌توانید شربت نعنا را درون آن بریزید و خوب هم بزنید. بعد، خامه‌ی زده‌شده را در یک کاسه بریزید و آن را هم بزنید تا زمانی که پف کند و کفدار شود. سپس مخلوط تخم‌مرغ و شیر را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.

در صورتی که دستگاه بستنی‌ساز ندارید، می‌توانید این مخلوط را در فریزر قرار دهید و هر ساعت یک بار با یک چنگال آن را بزنید. اولین بار که آن را هم می‌زنید، بادام هندی خرد شده و شکلات را اضافه کنید و آن‌ها را با هم ترکیب کنید. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا یک بستنی نعنایی خوشمزه آماده شود.

توصیه های مهم برای درست کردن بستنی بدون دستگاه بستنی ساز

این هم چند رسپی ساده و عالی برای تهیه‌ی بستنی در خانه بدون دستگاه بستنی‌ساز که قطعا لذت زیادی به شما خواهد داد. به هر حال اگر دستگاه بستنی‌ساز ندارید، به چند توصیه‌ی زیر عمل کنید:

شما می‌توانید طعم‌افزاها را مانند وانیل یا نعناع زمانی به مخلوط اضافه کنید که خنک شده‌ باشد. به این ترتیب طعم آن ماندگاری بیش‌تری خواهد داشت.

اگر از مقدار چربی بیش‌تری استفاده کنید، بستنی شما نرم‌تر می‌شود زیرا چربی ذوب نمی‌شود. به همین دلیل است که اگر از تخم‌مرغ کم‌تری استفاده می‌کنید باید مقدار خامه‌ی زده‌شده را افزایش دهید.

بستنی خانگی باید در سردترین سطح ممکن نگهداری شود.

همچنین نباید بستنی را ذوب کنید و مجددا آن را درون فریزر قرار بدهید.

بستنی خانگی باید ظرف یک هفته استفاده شود زیرا طعم آن معمولا بعد از یک هفته تغییر می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo
بستن
مقایسه